Európai Unió által támogatott Új Széchenyi Hitel folyósításának folyamata

Ügyféligény
A Magyar Hitel Központ Zrt. országos fiókhálózatában dolgozó munkatársai teljes körű felvilágosítást illetve segítséget nyújtanak Önnek az Új Széchenyi Hitel Program keretében az Önök számára elérhető hitelünkről, annak feltételrendszeréről, kondícióiról, szükséges nyomtatványokról.
Igény esetén munkatársaink személyesen felkeresik Önt az előre egyeztetett időpontban.

A hiteligény benyújtása
Első lépcsőben ügyfélszolgálati irodáinkban vagy az Önt felkereső kollégával együtt három egyszerű, de részletes nyomtatvány kerül kitöltésre,melyek alapján előzetesen felmérjük vállalkozása helyzetét, hitelképességét. Többek között ezek a nyomtatványok is segítséget nyújtanak abban, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek és cégének.
A második lépés a hitelkérelemhez szükséges dokumentumok benyújtása, mely szintén irodáinkban vagy az Önnel kapcsolatban álló munkatársunkon keresztül történik.

Hitelbírálat
A hitel elbírálását a szükséges dokumentumok hiánytalan beérkezését és az értékbecslést követően Cenzúra Bizottságunk végzi, mely eredményéről azonnal tájékoztatja Önt.
Szerződéskötés, folyósítás
Hitel- és jelzálogszerződését a pozitív döntés után elkészítjük, melyet központi irodánkban vezető munkatársunk és közjegyző jelenlétében ír alá, további részletes tájékoztatás mellett.
Az aláírt szerződéseket, valamint a folyósítás feltételeinek meglétét igazoló dokumentumokat munkatársaink eljuttatják központi irodánkba, majdfolyósítjuk a hitelösszeget az Ön által megadott bankszámlára