Ügyfeleink elégedettségét küldetésünknek tekintjük!

A Magyar Hitel Központ Pénzügyi Szolgáltató Zrt. (MHK Zrt.) magyar tulajdonban lévő Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyével működő pénzügyi vállalkozás. A tulajdonosi kör és a menedzsment a pénzpiac különböző területein szerzett több éves tapasztalatot, épített ki együttműködési kapcsolatokat.

A cég fő tevékenysége a hitelnyújtás, mely alapját biztos és biztonságos szakmai, pénzügyi és etikai alapok képezik.

A MHK Zrt. megalakulásának egyik legfontosabb célja a kereskedelmi bankok által nem preferált, de ugyanakkor hitel- és életképes mikro-, kis- és középvállalkozói szféra vállalkozásfejlesztési projektjeinek beruházási hitellel való finanszírozása. Továbbá forgóeszköz igényük kedvező feltételek melletti biztosítása. Ezzel elősegítse a hazai kisvállalkozók esélyegyenlőségét az Európai Unió piacán.

A MHK Zrt. hosszútávon kiemelt üzleti lehetőséget lát a pénzügyi forráshoz nem - vagy csak nehezen, nem is mindig korrekt konstrukcióban - hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások vállalkozásfejlesztési projektjeinek finanszírozásában, forgóeszköz igényük kedvező feltételek melletti biztosításában.   

Mind a magánszemélyek, mind a vállalkozások élete döntések sorozatából áll össze, melyek jelentős része pénzügyi döntés. Az élet pénzügyi kérdéseire számos válasz adható, de nem mindegy, hogy melyiket választjuk. Egy döntésnek mindig felelősségteljesnek és szakmailag jól átgondoltnak kell lennie, ugyanis ennek hiányában nagyon súlyos, beláthatatlan problémákat okozhatunk magunknak és a környezetünkben élőknek. A Magyar Hitelközpont Zrt. munkatársai ezekben a helyzetekben állnak ügyfelek rendelkezésére.

Legyen szó akár vállalati-, akár magánhitelről, garantáltan megtaláljuk az Ön igényeihez igazodva a legjobb megoldást!